Članki

Masažna miza Lidl

Masazne mize – Koristni nasveti – Višina in širina masažne mize

Pri izbiri masažne mize, je najprej treba upoštevati širino in višino mize. Miza mora biti udobna za stranke, višino pa morate nastaviti tako, da vam je udobno pri masiranju.
V svoji praksi boste naleteli na široko paleto tipov teles. Stranke so lahko visoke, drugi so spet nizki, nekateri široki in drugi ozki. Vaša masažna miza mora biti dovolj široka, da bo vsem strankam udobno, hkrati pa vam omogoča učinkovito premikanje v prostoru, ne da bi obremenjevali svoje telo. Miza tako ne sme biti prevelika, saj morate pri masaži udobno masirati, brez nepotrebnega stegovanja rok.
V zadnjih letih je oblikovanje masažnih miz doživelo nekaj zelo inovativnih dosežkov. Tako imamo na tržišču recimo tudi masažne mize v obliki peščene ure, ki rešijo številne težave, ki jih maserji pogosto doživljajo s svojimi mizami. Take mize imajo stožčasto obliko, na koncih so širše in na sredini ožje, tako je strankam udobno, vi pa lažje dostopate do stranke.

Nakup masažne mize v trgovini Lidl ali Hofer?

Odsvetujemo.

Priporočamo nakup v spletni trgovini Prenosne masažne mize

Kakšna je resnična razlika med prenosno mizo in profesionalno statično?

Prenosne masažne mize so cenovno ugodne mize, ki so tudi trdne in zanesljive. Glavna razlika je v tem, da so profesionalne mize namenjene maserjem in terapevtom, ki imajo že veliko obiskovalcev v salonu. Hidravlična ali električna masažna miza so narejene tudi iz bolj kakovostnih materialov, zato so močnejše in trajnejše.

Katero masažno mizo izbrati?

Related posts