SMS Vedeževanje

SMS Vedeževanje

Zakaj bi se omejevali samo na vedeževanje po telefonu? Ali je vedeževanje preko sms sporočil priročno in uporabno?

SMS vedeževanje je za nekatere zelo priročna oblika vedeževanja. Ko nimate časa ali ko je nekdo poleg vas in ne sme vedeti, da s pomočjo svetovalca vedeževalca ali svetovalke jasnovidke preverjate situacijo, v kateri se nahajate, je sms vedeževanje dobra izbira za vas. Pri nas namesto vedeževanja preko sms sporočil priporočamo Online Vedeževanje saj pridobite dosti bolj obširen odgovor po elektronski pošti. V sms sporočilu so vedeževalke zelo omejene pri dolžini odgovora. Pri odgovoru preko elektronske pošte pa teh omejitev ni.

Za vas sem pripravil zelo ugodno storitev Online vedeževanje. Na enostaven način in le v nekaj korakih lahko izveste vse odgovore na vprašanja, ki jih boste zastavili. Naše dobre vedeževalke bodo za vas pripravile detaljne odgovore.

Kako poteka? Preprosto.

Na spletni strani E-Vedeževanje izpolnite obrazec (ne pozabite vpisati datuma rojstva), ter v nekaj trenutkih boste prejeli odgovor naših vedeževalk po elektronski pošti.

Vpištete lahko do 10 vprašanj naenkrat in za vsa vprašanja prejmete odgovor v enem mailu.

Hitro, enostavno in zelo ugodno e-vedeževanje vam omogoča pridobiti odgovore na vaša vprašanja vse dni v letu.

Kaj je vedeževanje?

Kaj je vedeževanje? Nekatere oblike vedeževanja izhajajo že iz pradavnine. Verjeli so, da se da usoda razbrati z opazovanjem raznih znamenj, kot so npr. vedenje živali, vremenski vzorci in pojavi… Iz palic, kosti, amuletov in kamnov so si izdelali orodja, ki so služila kot pripomočki za priklic vizij.

Kitajska vedeževalska praksa sega do prazgodovine. Obstajajo najdbe in dokazi, ki govorijo o tem, da so Kitajci prihodnost napovedovali iz razpok na kosteh žrtvenih živali in želvjih oklepov (na masažnih mizah), ki so jih segrevali z žarečim železom. Kitajski cesar Fuxi je postavil sistem osmih trigramov, za katere je dobil navdih z opazovanjem črt na hrbtu želve. Iz trigramov so kasneje izpeljali sistem heksagramov – Yijing.

Ljudstva iz severa Evrope so si vedeževala z runami. Rune so črke starih Germanov, skandinavskih narodov in anglosaksoncev. Prvi zapisi o runah izhajajo iz 3. st.n.š.

Priporočamo branje kaj je dobra vedeževalka

In Kaj je vedeževanje? Stari Grki so se pred vsako pomembnejšo odločitvijo odpravili po nasvet v Apolonovo svetišče, preročišče Delfi. Svečenica Pitija je pod vplivom opojnih plinov, ki so izparevali iz zemeljske razpoke, padla v trans. V transu so se ji prikazovale vizije prihodnosti. Grški filozofi in matematiki so proučevali astrologijo. Znanje Babiloncev in Egipčanov so nadgradili in s tem postavili temelj srednjeveške arabske in zahodne astrologije. Uporaba prerokovalskih ved v starem Rimu je bila odvisna od trenutne vladajoče oblasti. Nekateri vladarji so prerokovalce podpirali in se z njimi posvetovali, drugi so jih preganjali, tudi s smrtnimi kaznimi. Pred izredno pomembnimi odločitvami, še posebej tistimi, ki so bile povezane z bitkami, pa je bilo priljubljeno prerokovanje iz drobovja zaklanih živali.